Over mij

Hoi, leuk dat je even doorklikt om iets over mij te weten te komen. Mijn naam is Willy Schouwstra en ik woon in Leeuwarden. Ik hou van dieren. Veel. En van allemaal. Maar er is geen schepsel dat me zo fascineert als de kat. Het karakter en temperament van katten, daar kun je een boek over schrijven. En misschien dat ik dat, met mijn achtergrond in de journalistiek en het onderwijs, ooit ga doen.

Voor nu houd ik me op praktisch gebied bezig met katten; ik trim ze zodat hun vacht weer gezond en mooi wordt, heb me gespecialiseerd in hun gedrag om zo te helpen bij het oplossen van (gedrags)problemen en kan je meer vertellen over hun behoeftes en beweegredenen.

Alles met maar één doel: zoveel mogelijk katten gelukkig en gezond maken en houden! Ik geniet ervan dier én eigenaar te kunnen helpen. Dat doe ik in Leeuwarden en wijde omgeving, zeg heel Friesland. Ik ben gediplomeerd en werk altijd met het welzijn van de kat als uitgangspunt. Je kunt rekenen op een liefdevolle, respectvolle en professionele aanpak van elk probleem, waarvoor ik ruim de tijd neem.

Want zoals Sigmund Freud al zo treffend wist te verwoorden:

                  Time spent with cats is never wasted!

Chat openen
Maak snel en eenvoudig een afspraak voor een trimbehandeling of gedragsconsult voor je kat! App of bel Kattenkenner!