Klanten aan het woord

“Zeer tevreden! Willy trimt onze katten. Ze is heel lief en zorgzaam voor de katten en erg goed in haar vak.”
Lydia de Graaf, Leeuwarden

“Willy is bij me geweest voor Cindy, een Pers van bijna 19 jaar. Cindy heeft artrose en heeft een ervaren en voorzichtige hand nodig. Willy was superlief voor haar, ondanks Cindy’s gemopper hier en daar. Heel fijn dat dit aan huis kon en ook met veel respect voor de kat. Het was een hele prettige ervaring.”
Ellen Venema, Leeuwarden

“Ideaal, een trimster aan huis. Beide katten zijn getrimd door Willy. We zijn erg blij dat onze katten weer zonder klitten zijn. Helemaal TOP!”
Akkie Hospes, Leeuwarden

“Willy is kundig, geduldig en gek op katten. Ze heeft mijn angstige kat Pieper van overtollig haar verlost zodat hij gezond blijft. Hij is geen moment bang geweest.”
Leida Timmer, Gieten

“Met mijn handen in het haar was ik op zoek naar een trimster die mijn kater Poes van zijn vilt af kon helpen. Zo kwam ik bij Willy terecht. Ze gaf direct aan dat dit snel moest gebeuren, en twee dagen later kon ze al langs komen. Voor Poes en mij was dit de eerste keer, dus erg spannend. Bij het eerste contactmoment werd ik goed geïnformeerd over wat er zou gebeuren. Willy was erg voorzichtig en heeft het super gedaan! Ook gaf ze advies. Wij zijn zeer tevreden en ik zal zeker weer een afspraak maken! Nogmaals heel erg bedankt!”
Soraya Abndn, Wijtgaard

“Willy heeft mijn kater Bobbie getrimd, wat ook erg nodig was. Willy is een open, warme persoonlijkheid en ook erg lief voor katten! Ze weet wat ze doet en je merkt dat ze het met liefde doet. Echt een aanrader!”
San Shine, Leeuwarden

Chat openen
Maak snel en eenvoudig een afspraak voor een trimbehandeling of gedragsconsult voor je kat! App of bel Kattenkenner!